Η συσσωρευμένη εμπειρία 25 χρόνων στην παραγωγή πρωτότυπων αποκριάτικων στολών μαζί με το όραμα για τη δημιουργία μίας σύγχρονης και σωστά οργανωμένης εταιρείας, οδήγησε το 2000 στην ίδρυση της Ν.Γιανναδάκης & ΣΙΑ ΕΠΕ.

Ξεκινώντας από στέρεες βάσεις, επιβεβαιώσαμε πολύ γρήγορα τη δυναμική μας και σήμερα συγκαταλεγόμαστε στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου μας.

Η συνεχής προσπάθειά μας για την παρουσίαση νέων θεμάτων που συνδυάζουν τη σωστή σχέση τιμής με ποιότητα, μας έχει ανταμείψει με την εμπιστοσύνη των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η συλλογή μας αποτελείται απο δημιουργίες αποκλειστικά σχεδιασμένες από έμπειρο επιτελείο και έχουν κατασκευαστεί κάτω από συνεχή επίβλεψη και φροντίδα.

Κοιτώντας με σιγουριά το μέλλον και βαδίζοντας προς την τρίτη δεκαετία της ζωής της εταιρείας μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, όχι μόνο σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και στη δημιουργία ιδιόκτητων εγκαταστάσεων παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής.

Η νέα μας συλλογή με τα αποκριάτικα κουστούμια και αξεσουάρ για την απόκρια του 2015, καθώς και η ολοκληρωμένη μας συλλογή για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο έχουν εκδοθεί σε κατάλογο 88 σελίδων.

Από το 2009 η εταιρεία μας έχει μεταφερθεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ωρωπό, όπου έχουμε συγκεντρώσει τα γραφεία, το εργαστήριο και την αποθήκη.

Τα προϊόντα της εταιρείας μας θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.