Γίνε συνεργάτης της πιο FUN παρέας!

Σχετικά με εμάς

Η οικογενειακή επιχείρηση Fun Fashion, Ν. Γιανναδάκης & ΣΙΑ ΕΠΕ, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των στολών, βρίσκεται από το 1990 στην παραγωγή πρωτότυπων αποκριάτικων κοστουμιών.

Στις συλλογές μας, οι οποίες ανανεώνονται σε ετήσια βάση, θα βρείτε, επίσης, παραδοσιακές και χριστουγεννιάτικες στολές, αλλά και επιμέρους αποκριάτικα αξεσουάρ.

Στόχος μας είναι η συνεχής μέριμνα και προσπάθεια για παρουσίαση νέων και καινοτόμων αποκριάτικων στολών, οι οποίες συνδυάζουν ιδανικά τιμή και ποιότητα, αλλά και καλύπτουν όλες τις σύγχρονες τάσεις.

Οι συλλογές μας αποτελούνται από δημιουργίες αποκλειστικά σχεδιασμένες από το έμπειρο, in house επιτελείο μας, και έχουν κατασκευαστεί κάτω από συνεχή επίβλεψη και φροντίδα, προκειμένου το αποτέλεσμα να διακρίνεται για την ποιότητα, την αρτιότητα και την αισθητική του.

Μέσα από την εμπιστοσύνη των πελατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, συνεχίζουμε να επενδύουμε για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Τα προϊόντα της εταιρείας μας θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.